Despre Concentrix®

Produsul nostru, ingredientele speciale & povestea noastră

Descoperă produsele » Consultă prospectul »
Concentrix_180_capsule

Supliment alimentar natural

Concentrix nu este un medicament, ci un remediu natural alternativ pentru ADHD și probleme de concentrare. Cea mai scurt și mai eficient drum spre o mai bună concentrare presupune o alimentație echilibrată. Din acest motiv, am dezvoltat suplimentul alimentar Concentrix numai din substanțe naturale de care corpul nostru are nevoie în mod normal pentru a putea funcționa la capacitate optimă.

Ingrediente

Am selectat cu atenție fiecare ingredient din Concentrix și ne-am petrecut ani întregi optimizând compoziția, pentru a îți putea oferi un produs de cea mai înaltă calitate, care să producă efectele așteptate.

Află mai multe despre ingredientele noastre »

Teste & studii observaționale

Multe studii au dovedit eficiența micronutrienților în combaterea problemelor de concentrare apărute pe fondul unor carențe nutriționale. Acizii grași sunt utilizați cu precădere în tratamentele împotriva ADHD și în cazul problemelor de coordonare apărute pe parcursul dezvoltării. S-a demonstrat că lipsa acizilor grași în organism duce la agravarea simptomelor apărute. Studiul „Oxford Durham” este doar primul dintr-o serie de studii dublu-orb randomizate efectuate în Marea Britanie, care a ajuns la această concluzie.

Descoperă produsele »
Concentrix_60_capsule

Experiență de peste 10 ani în domeniu

Concentrix a fost dezvoltat de dr. Lukas Vogel, fondatorul Kranich Pharma. Dr. Vogel a dezvoltat Concentrix pe parcursul a 10 ani, lucrând împreună cu echipa sa de medici și experți în domeniul dificultăților de concentrare și al deficitului de atenție (ADHD), pentru a se asigura că ingredientele se regăsesc într-o cantitate optimă în compoziția finală a suplimentului.

În copilărie, dr. Lukas Vogel începuse să prezinte simptome ale sindromului ADHD, însoțite de probleme de concentrare. În lipsa unui tratament alternativ, a urmat un tratament convențional care a dus la apariția mai multor efecte secundare neplăcute. De aici a pornit dorința de a dezvolta un remediu natural. Această dorință se manifestă și în prezent, întrucât dr. Vogel oferă personal sfaturi pacienților din cele două farmacii ale sale din München.

004 021 252 3481 office@desitin.ro