Întrebări frecvente despre Concentrix®

Ce este Concentrix?

Concentrix este un supliment alimentar de înaltă calitate. Compoziția sa optimă, bogată în vitamine, oligoelemente, magneziu și acizi grași Omega-3 și Omega-6, stimulează capacitatea de concentrare în mod natural.

check supliment alimentar de înaltă calitate

Cine a dezvoltat Concentrix?

Concentrix a fost dezvoltat de dr. Lukas Vogel, fondatorul Kranich Pharma. În calitate de farmacist, dr. Vogel colaborează cu echipa sa și cu medici specialiști în domeniul dificultăților de concentrare și al deficitului de atenție (ADHD).

check dezvoltat împreună cu medici specialiști

Pentru cine este recomandat Concentrix?

Concentrix se adresează copiilor, adolescenților și adulților care suferă de dificultăți de concentrare sau care se află într-o perioadă de expunere prelungită la stres.

check adulți, elevi, studenți și persoane cu ADHD

Ce conține Concentrix?

Concentrix conține acizii grași esențiali Omega 3 și Omega 6 (DHA, EPA și GLA), vitaminele E, B1, B2, B6, B12, acid folic, magneziu, zinc, seleniu, fier și beta-caroten, pentru stimularea concentrării și atenției.

check Omega 3 & 6, vitamine și oligoelemente

Cum funcționează Concentrix?

Pentru a putea îndeplini anumite funcții în mod corespunzător, organismul nostru are nevoie de elemente nutritive. Lipsa lor poate duce la imposibilitatea de a te concentra și la deficite de atenție. Vitaminele, oligoelementele și acizii saturați Omega 3 & 6 din Concentrix îți readuc echilibrul de care ai nevoie.

.

check  ingredientele naturale măresc puterea de concentrare

Este Concentrix dăunător?

Concentrix nu este un medicament care să vină la pachet cu o listă lungă de efecte secundare. Cu toate acestea, nu ar trebui să depășești doza zilnică recomandată. Consultă-te cu doctorul tău în cazul administrării Concentrix împreună cu alte substanțe sau medicamente.

check  nu este un medicament

Are Concentrix gust de ulei de peste?

Concentrix nu are gust de pește. Suplimentul este dezvoltat în așa fel încât administrarea să se efectueze cu ușurință. Pastilele au o aromă fructată și pot fi mestecate, înghițite sau dizolvate în cavitatea bucală.

check  fără gust de pește

Câte capsule ar trebui să iau?

Pentru obținerea unui efect optim, doza zilnică recomandată este de 2 x 2 capsule la adulți și de 2 x 1 capsule în cazul copiilor și adolescenților. Se recomandă administrarea Concentrix după masă, împreună cu un pahar de apă.

check  ușor de administrat

Ai întrebări despre Concentrix?

Îți stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 17:00! Contactează-ne sau scrie-ne un email.

 Dr. Lukas Vogel îți răspunde la cele mai frecvente întrebări despre Concentrix în acest FAQ » 

004 021 252 3481 office@desitin.ro