Mărește-ți puterea de concentrare

Natural și eficient

Care sunt persoanele afectate?

De cele mai multe ori, adulții și vârstnicii sunt cei care suferă de probleme de concentrare și de memorie. Cu toate acestea, menținerea concentrării asupra unui lucru nu devine o provocare numai la o vârstă mai înaintată, întrucât arareori lipsa concentrării este efectul unui declin natural al performanței creierului.

Chiar și copiii și adolescenții întâmpină adesea dificultăți în a se concentra la școală sau în timpul învățării. De asemenea, mulți tineri se plâng de scăderea capacității de concentrare pe durata cursurilor lungi, a studiilor sau a formării. În acest caz, problemele de concentrare nu se datorează vârstei, ci sunt cauzate de alți factori.

De unde provin problemele de concentrare?

Problemele de concentrare sunt rareori cauzate de boli grave. În cele mai multe cazuri, ele apar ca urmare a unui anumit stil de viață. O stare bună de sănătate asigură buna funcționare a organismului și stimulează capacitatea de concentrare. Iată care sunt cele mai frecvente cauze ale apariției problemelor de concentrare.

Spre o alimentație echilibrată și mai multă putere de concentrare »

Evoluția problemelor de concentrare

De multe ori este foarte greu să identificăm cauzele reale ale problemelor de concentrare, deoarece nu se poate stabili o legătură clară între cauză și simptom, imediat după apariție. De exemplu, alimentația nesănătoasă nu duce imediat la apariția problemelor de concentrare. Efectele unei carențe alimentare se resimt sub forma lipsei puterii de concentrare numai după un anumit timp.

Același lucru se întâmplă și pe perioada tratamentului: terapia cu micronutrienți (de exemplu cu Concentrix) nu elimină problemele de concentrare din prima zi de tratament. Efectele pozitive încep să se resimtă după o perioadă de câteva săptămâni, când corpul începe să primească nutrienții de care avea nevoie.

Tratamentul potrivit

Odată ce cauza problemelor de concentrare devine evidentă, trebuie ales un tratament adecvat. De multe ori, lipsa concentrării survine ca urmare a mai multor factori. În acest caz, tratamentul presupune în primul rând o schimbare a stilului de viață. Întrucât problemele de concentrare sunt rar cauzate de o afecțiune medicală, tratamentul medicamentos nu este, de regulă, necesar. În cazul în care simptomele se manifestă pe perioade lungi de timp sau se resimt în mod intens, se recomandă efectuarea unui consult medical pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și pentru excluderea afecțiunilor medicale.

Spre o alimentație echilibrată

Micronutrienții sunt o formă naturală de tratament împotriva problemelor de concentrare. Vitaminele, de exemplu vitaminele E și B12, mineralele precum magneziul și fierul și acizii grași Omega 3 și Omega 6 sunt esențiale pentru corpul nostru. Suplimentele alimentare precum Concentrix asigură aportul acestor substanțe, simplu și natural, susținând astfel funcțiile creierului, inclusiv transmiterea stimulilor nervoși și metabolismul cerebral. O astfel de terapie este folositoare chiar și în lipsa identificării unui deficit nutrițional, ca măsură de prevenire și de combatere a unei alimentații dezechilibrate.

Vizualizați produsul »
Concentrix_180_capsule

Ai întrebări despre Concentrix?

Îți stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 17:00! Contactează-ne sau scrie-ne un email.

 Dr. Lukas Vogel îți răspunde la cele mai frecvente întrebări despre Concentrix în acest FAQ » 

004 021 318 2909 office@desitin.ro